PRESNE SLAŠČICE: VEČ KOT 40 nizkomaščobnih presnih receptov

Knjiga ponuja informacije o zdravem sladkanju s preprosto pripravo, ter zadovoljne želodčke srečnežev, ki se bodo z njimi sladkali.

Knjiga je izšla 5. januarja 2016!

Končno V TISKANI OBLIKI!

Si naveličan/-a sladic z visoko vsebnostjo maščob, ki so težke za tvoj želodec?

Si želiš lahkih sladic, ki so hitro pripravljene, lahko prebavljive in poleg vsega še nadvse slastne?

Točno take sladice najdeš v tej knjigi, v kateri se nahaja 42 receptov s presnimi sladicami, ki bodo navdušile vsakogar. Kar 32 receptov je popolnoma brez oreščkov. Tako zdrave so, da si jih lahko privoščiš kar namesto zajtrka!

Kaj vsebuje?

Vsebuje raznovrstne recepte in je napisana na način, da kar najbolj jasno razloži celotne postopke. Na uvodnih straneh se nahaja tudi opis sestavin in osnovnih postopkov, ter drugi nasveti in triki.

  • opis sestavin
  • opis kuhinjskih aparatov
  • informacije o nadomestkih, prilagoditvah in alergijah
  • nasvete in trike
  • 12 receptov za piškotke in kroglice
  • 7 receptov za rezine in rolade
  • 6 receptov za pudinge in napitke
  • 10 receptov za torte in pite
  • 4 recepte za sladolede in sorbete
  • 3 dodatne recepte (osnove)

Klikni tukaj za predogled knjige!

Si želiš lahkih in hitro prebavljivih sladic?

Potem ti bo ta knjiga všeč.

Naučila te bom pripraviti:

  • presne linške piškote,
  • presne čokoladne kroglice, polnjene z mangom,
  • presne praznične medenjake,
  • presno orehovo potico,
  • presno baklavo,
  • presno jagodno rolado,
  • presno lešnikovo rolado,
  • presno vročo čokolado,
  • presno mangovo torto,
  • presno malinovo torto,
  • presno nektarinino pito,
  • presni sladoled piña colada
  • in še veliko več!

Si vedel/-a, da se maščobe prebavljajo najdlje od vse hrane?

Če torej znižaš vsebnost maščob v tvoji prehrani, bo veliko več energije ostalo za druge telesne procese, npr. zdravljenje, telesno aktivnost in podobno. Počutil/-a se bosš veliko bolje!

POKUKAJ V KNJIGO!

KLIKNI TUKAJ.

Presne-slascice---Tjasa-Slana-m

»Presne sladice so sicer že tako ali tako boljša izbira kot pečene, a kljub temu so sladice z manj maščobami še boljša. Počasi sem začela vedno bolj in bolj eksperimentirati z nizkomaščobnimi sladicami. Te zahtevajo več iznajdljivosti, saj kar naenkrat ostanemo brez glavnega veziva – olja.«

cok

Zakaj presno?

Presna hrana je sestavljena iz svežih, polnovrednih, nepredelanih rastlin: sadja in zelenjave ter oreščkov in semen. In ta hrana je ključ do našega zdravja. Kuhanje uniči do 50 odstotkov beljakovin in od 50 do 80 odstotkov vitaminov in mineralov. S segrevanjem hrane nad 47 °C se uničijo tudi encimi v hrani.
S presno hrano damo telesu možnost, da se očisti in pozdravi, saj ni zaposleno z odstranjevanjem strupenih ostankov hrane po kuhanem obroku. V primerjavi s kuhano hrano je lahka in hitro prebavljiva in tako ne porablja dragocene energije, ki jo zdaj lahko telo izkoristi za čiščenje.

  • PRIHRANEK ČASA
  • VITKOST
  • ZDRAVJE
  • ČUDOVITO POČUTJE
  • DOBRA PREBAVA

NAROČI SE NA OBVEŠČANJE in si oglej PREDOGLED knjige!

[easy-social-share]